Plantekasser og rottingmøbler for ethvert behov | KosDesign

Betingelser

 

GENERELLE BETALINGSBETINGELSER OG PRODUKTINFORMASJON TIL DEG SOM KUNDE

KosDesign sitt grossistkonsept er basert på lavest mulig pris til forbruker, dette kan bare la seg gjøre gjennom direkte levering fra fabrikk.
KosDesign er opptatt av miljøet. Alle våre produkter er laget av 100% resirkulerbare materialer.

 

Betalingsbetingelser :

Ved enkle produkt og mindre vareparti gjelder forhåndsbetaling med faktura.

Ved større vareparti er det 50 % forhåndsbetaling ved ordre, og resterende beløp ved levering.

Egne betalingsavtaler mellom KosDesign og kunde er mulig.

 

Angrerett og reklamasjon.  2 års servicegaranti.

Kjøperen skal, om det leverte produktet skulle være beheftet med feil eller mangler, si ifra skriftlig til KosDesign umiddelbart via Kundesenteret. Selgeren er da innen rimelig tid pliktig til kostnadsfritt å reparere eller erstatte produktet. Produktet skal da leveres inn til inspeksjon om nødvendig.

Garantien dekker ikke skade på person eller eiendom pga. feil eller skade i/på levert gods.
Anmerkninger på levert vare/vareparti skal gjøres innen 10 dager etter at vare/vareparti er mottatt. Gjøres ikke slike anmerkninger, til tross for at kjøperen oppdager eller burde oppdaget feilen, bortfaller denne rettigheten.
Anmerkninger om andre feil skal gjøres umiddelbart etter feilen er oppdaget. Selgerens ansvar begrenses til feil som rapporteres innen 24 måneder etter varens leveringsdato fra KosDesign.

Om uhellet er ute:

Vi gjør vårt ytterste for at det ikke skal oppstå feil og mangler på våre produkter, og for at våre kunder skal være fornøyde. Likevel skjer det en sjelden gang at feil oppstår. Vi tar våre kunder alvorlig og vil gjøre vårt aller beste for at du skal være en fornøyd kunde. Er du blant de få uheldige som har fått varer/vareparti med feil, ber vi deg sende en e-post snarest slik at vi raskt kan komme tilbake til deg og løse problemet.

Vi har kvalitetskontroller på alle produkt vi leverer, og garantiordninger med hver leverandør. Skulle uhellet allikevel oppstå, vil vi ta ansvar for dette og sammen med leverandør løse problemet på best mulig måte.

Generelt alle produkter:

Alle garantier gitt av KosDesign gjelder kun den opprinnelige kunden, og all garanti opphører ved eierskifte av produktet.
Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer på våre nettsider.
Bilder og farger på nettsiden kan variere noe fra virkeligheten.

Kjøpsloven: KosDesign forholder seg til den norske kjøpsloven.