Om oss i KosDesign

KosDesign ble startet i 2008 av tre mennesker som ville ha muligheten til å skape noe eget. Det å kunne bygge sin egen virksomhet, være kreativ og ha stor variasjon i arbeidsdagen var drivkraften vår når vi ville gjøre drøm til virkelighet. 

Alle tre jobber fortsatt i KosDesign, og vi lever etter vårt motto "stop dreaming - start living".  Gjennom disse årene har vi bygget opp et uunnværlig kontaktnett, og i dag kan KosDesign med stolthet levere et bredt utvalg av hagemøbler og uteinteriør av høy kvalitet.

Vi har i tillegg i løpet av 2020 blant mange spennende endringer ansatt en dyktig og god person som lagersjef, samt opprettet KosDesign Engros AS sammen med en ny og solid partner og resurs som driver mye av vårt fokus opp mot proffmarkedet. Du finner kontaktinfo til de i menyen "kontakt oss".

Vi har et stort og unikt utvalg av frostsikre plantekasser, hagemøbler, interiør, belysning, hagekanter, vegger i cortenstål og glassfiber, og selvsagt betongmøbler til hage eller park, det meste er spesielt beregnet for Norsk klima og det offentlige rom.

Velkommen til oss!

 

Roy Stornes

Roy Stornes

Daglig leder

Martin Røren

Martin Røren

Prosjektansvarlig og medeier

Linda Rogne

Linda Rogne

Sekretær og medeier

post@kosdesign.no

Har ansvaret for å holde oss i tømmene og styre oss i rett retning.