Plantekasser og rottingmøbler for ethvert behov | KosDesign

Småtteri om oss i KosDesign

KosDesign består av 3 gründere som ønsket frihet, mulighet og utfordring med å skape noe eget.

Drømmer og ønsker om et arbeidsliv uten faste rutiner, mulighet til å bestemme selv, være kreativ og ha stor variasjon i arbeidslivet var noe av drivkraften når vi i 2008 i det små begynte å gjøre drømmen om til virkelighet. 

Drømmen vår er virkeligheten vår i dag, vi holder på med noe vi elsker. Vi er både forhandler og grossist. Vi har agentur på kjente merkevarer som Skyline Design, SwissPearl, Blive, Pottery Pots, Hobby Flower, Otium Design med flere. Kvalitet, service og ærlighet er vår suksessformel. Vår største kunde pr. i dag er SparMax As som vi blant annet er eksklusiv leverandør av utemøbler til. Gjennom disse årene med intensivt fokus og stort engasjement, har vi bygget opp et uvurderlig kontaktnett og fått erfart og lært hva som må til for å skape en egen arbeidsplass og sette drømmer og ideer ut i praksis.

 

Roy Stornes - Ideastronaut og kunderelasjonsleder.

roy@kosdesign.no

 

Martin Røren - Overinspektør og juridisk direktør.

martin@kosdesign.no
 

 

Linda Rogne Stornes, Prosessmedarbeider og har ansvaret for å holde oss i tømmene og styre oss i riktig retning der det trengs. Linda jobber også hos VIA Tours.
post@kosdesign.no
 


Over en halv million nordmenn drømmer om å starte sin egen bedrift. Hvor mange drømmer om å gjøre sin eksisterende bedrift internasjonal/kutte ut ledd i innkjøpsprosessen/maksimere profitt men har ikke kunnskap, ressurser eller alt som trengs for å få det til ? Du kan bli den neste som lever ut din drøm.

Heldigvis må man verken være millionær eller universalgeni for å gjøre drømmer om til virkelighet.

Har du et dypt ønske eller en god ide ?


Vi kan hjelpe deg på vei :)